Ingrediënten
4 vleestomaten
1 komkommer
1 gele paprika
4 el Iliada olijfolie
2 el citroensap
2 tl verse oregano
1 kleine rode ui
Plak feta kaas
12 GRK Kalamata olijven
Bereiding
Griekse salade | 2 personen
Snijd de tomaten, paprika en
komkommer in stukjes en meng ze in een kom. Giet er 4 el Iliadaolijfolie,
citroensap en oregano overheen en bestrooi met zeezout en peper. Laat 10
minuten intrekken. Verkruimel daarna de fêtakaas over het mengsel en verdeel de
salade over twee borden. Garneer met ringen rode ui en GRK kalamata olijven.
Eet smakelijk - Kali oreksi!
Combinatietip:
Combineer de salade met de heerlijk knapperige mezze crackers en de GRK spreads: tomaten olijven en paprika feta.
Gerelateerde recepten
Ontdek de lekkerste recepten, lees leuke blogs over Griekenland en de Griekse keuken en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!