ingrediƫnten
65 g GRK Griekse gehaktkruiden (mix)
125 ml water
500 g gehakt
1 el olijfolie
300 g GRK tomatensaus
Bereiding
Meng 65 g mix voor keftedakia met 125 ml water. Voeg 500 g gehakt en 1 eetlepel olijfolie toe aan het mengel en mix het geheel met de hand. Kneed de ballen in de gewenste vorm. Verhit olie in een hapjespan en bak hierin de gehaktballen ongeveer 4 min op hoog vuur rondom bruin. Schenk de tomatensaus erbij en breng aan de kook. Zet het vuur laag en stoof de gehaktballetjes in ongeveer 15 minuten gaar.
Serveertip: lekker met Risoni, verse basilicum en feta kaas.
Eet smakelijk - Kali oreksi!
Gerelateerde recepten
Ontdek de lekkerste recepten, lees leuke blogs over Griekenland en de Griekse keuken en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!